الحلويات الشرقية الشهية الجلاش بالشوكولا
المقادير :
• كوب إلا ربع زبدة مذابة
• لفة جلاش
• كوب سودانى
• شيكولاتة خام مذابة
• قشطة طبيعية
الطريقة :
1. نقطع الجلاش طوليا الي خطوط متوسطة الحجم ندهنها بالزبدة و نضع في كل شريحة الخليط المحضرمن السودانى المفروم مع الشيكولاتة مع القشطة ثم نلفه الى اصابع ثم نضعها فى صينية مدهونة بالسمن .
2. ثم ندخله الفرن حتي يتحمر لونه و يصبح ذهبيا .
3. نتركه حتي يبرد ثم نغمسه في الشيكولاتة المذابة و نقوم بتزيين الأطراف بالسودانى المفروم والشيكولاتة .